Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: -"Çaykur Rizespor maçını kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz"


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun Teknik Direktörü Raşit Çetiner, hafta sonu sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
     Çetiner, GAP Vadisi Tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımdaki moralin son iki hafta aldıkları galibiyet nedeniyle yüksek olduğunu belirtti.
     Hafta sonu yapacakları Çaykur Rizespor maçında taraftardan destek beklediklerini vurgulayan Çetiner, şöyle konuştu:
     "İki haftadır kazanıyoruz ve iyi bir ivme yakaladık. Zor maçları kazanmamız ve futbolcuların ortaya koyduğu mücadele bizi mutlu ediyor. Bu hafta da Çaykur Rizesporla önemli bir maç yapacağız. Ufak tefek sıkıntılarımız var ama Çaykur Rizespor maçını kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Rizesporun da büyük hesapları var ancak taraftarımızın desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz."
     Hafif sakatlıkları bulunan Bangura ve Onurun maça yetiştirilmeye çalışıldığını ifade eden Çetiner, kart cezalısı Serdar Özkan ile Kağanın maçta forma giyemeyeceğini kaydetti.
     Futbolculardan Murat Kayalı da Çaykur Rizespor maçını kazanarak üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Rauf Maltaş / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER