Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökmen: -"Son dakikada yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz"


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Çaykur Rizespor karşılaşmasından berabere ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
     Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, takımın son haftalardaki performansının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.
     Dün oynadıkları Çaykur Rizespor maçında önde olmalarına rağmen avantajlarını kullanamadıklarını vurgulayan Gökmen, karşılaşmanın sonlarına doğru yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı.
     Gökmen, sarı-yeşilli ekibin rakibi karşısında sergilediği mücadeleden memnun olduklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     "Son dakikada yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz ancak takımımız, şampiyonluk mücadelesi veren Rize karşısında gösterdiği performansla ne kadar kaliteli bir takım olduğunu ispatladı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı mücadelesinden dolayı tebrik ediyor ve kalan maçlarında da aynı arzu ve isteği göstereceklerine inanıyoruz. Bu sonuca rağmen Rizespor maçında taraftarlarımızın keyifli bir futbol izlediğini düşünüyorum."
     Söz konusu maçla play-off hedeflerine ulaşma ihtimallerinin düşük olduğunu belirten Gökmen, kalan maçları kazanarak ligi üst sıralarda bitirmeye çalışacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER