Futbol: PTT Birinci Lig

Futbol: PTT Birinci Lig -Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç: Bazı oyuncularıma kırgınım -Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur: Göze hoş gelen olumlu futbol sergileyince, galibiyet kaçınılmaz oldu


ADANA (A.A) - PTT 1. Ligde Adana Demirspora 2-0 mağlup olan Göztepenin teknik direktörü Kemal Kılıç, Bazı oyuncularıma kırgınım dedi.
     Kılıç, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ligde ilk devrenin son 2 maçını kazanmayı hedeflediklerini, ancak bunun ilk aşaması olan Adana Demirspor maçını puansız tamamladıklarını söyledi.
     Oyuna kötü başladıklarını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:
     İlk 30 dakikalık bölümde rakibimize 3-4 çok net pozisyon verdik. Daha sonra ilk yarının son 10 dakikalık bölümünde 3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda kontrolsüz hücum yaptık. Organize olmayan hücum girişimlerinde bulunduk. Adana Demirsporu tebrik ediyorum, haklı bir galibiyet aldı. Taraftarımızın üzüldüğü kadar ben de üzülüyorum. Onlar bizi kötü durumda olmamıza rağmen destekliyor. Ancak herkes bilsin ki, Göztepeye oyun ve skor olarak yakışan bir takım oluşturacağız.
     Kılıç, Göztepe camiasına yakışanı yapacaklarını vurgulayarak, Devre arasında takviye tabii ki olacak. Takımda kim gider, kim kalır son maçtan sonra karar vereceğiz. Ancak bazı oyuncularıma kırgınım diye konuştu.
    
     -Adana Demirspor cephesi-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise kendileri açısından önemli bir müsabakayı kazandıklarını belirterek, Göze hoş gelen olumlu futbol sergileyince galibiyet kaçınılmaz oldu. Bugün istekli, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. Amacımız iyi oynayarak kazanmaktı, bunu da yaptık. İlk devrenin son maçını da kazanıp, farklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: PTT Birinci Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER