Futbol: PTT Birinci Lig

Futbol: PTT Birinci Lig -Şanlıurfasporda olağanüstü kongreye doğru -İş adamı Fethi Şimşek, başkanlık için aday olduğunu açıkladı


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporda, olağanüstü kongre öncesi, iş adamı Fethi Şimşek kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfadaki bazı kanaat önderleri ve iş adamlarının kendisine kulüp başkanlığı için bir süre önce teklifte bulunduğunu söyledi. Söz konusu teklifi, yaptığı istişarelerin ardından kabul ettiğini bildiren Şimşek, şunları kaydetti:
     Bana yapılan teklife Şanlıurfa için evet dedim. Şu an yönetim kurulu için liste hazırlığım sürüyor. Yönetimde olabilecek arkadaşlarla görüşme halindeyim. Toplumun tüm kesimlerinin desteğini alabilecek farklı bir yönetim oluşturmak istiyoruz.
     Şimşek, eksik oyuncuyla kamp hazırlıklarını sürdüren takıma, devre arasında bazı futbolcuların transfer edilmesinin planlandığını aktararak, Takımımız için elimizden geleni yapacağız. İlk olarak görüştüğümüz 3 oyuncu var dedi.
     Yaklaşık bir ay önce Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri istifa etmiş, mevcut yönetim de 17 Ocak Perşembe günü olağanüstü kongre kararı almıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: PTT Birinci Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER