Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: Bayrampaşa maçından alacağımız galibiyetle tekrar çıkışa geçmek istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Bayrampaşa maçından alacakları galibiyetle tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
     Bu hafta ligde Bayrampaşaya konuk olacak Denizli Belediyepor, maçın hazırlıklarını, Gümüşler Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Sakatlığı süren Hüseyin antrenmana katılmazken, Uğur ve Samet takımdan ayrı çalıştı. Kart cezalıları Ömer ve Emrahın bu hafta forma giyemeyeceği, cezası biten Oltan ile sakatlığı geçen Mikailin Bayrampaşa karşılaşmasında görev alabileceği belirtildi.
     Teknik direktör Adnan Erkan, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcularla Kırklarelispor maçının değerlendirmesini yaptıklarını, karşılaşmayla ilgili takımın artıları ve eksilerini tek tek futbolculara anlattığını ifade etti.
     Hatalardan ders çıkarılması gerektiğini ifade eden Erkan, şunları kaydetti:
     Yeni bir yapılanma sürecinde sezon öncesi birçok transfer gerçekleştirdik. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. İlk yarının son 6 haftasında oynadığımız karşılaşmalarda hiç yenilmedik. İkinci yarı devam ettirmeyi düşündüğümüz bu seriyi Kırklarelispor maçı bozdu. Bu hafta Bayrampaşa maçından alacağımız galibiyetle tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz, bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER