Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: -"Play-offta bir üst lige çıkmayı başarmaya çalışacağız"


MALATYA (A.A) - Ligin bitimine iki hafta kala play-offa çıkmayı garantileyen Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Play-offta bir üst lige çıkmayı başarmaya çalışacağız" dedi.
     Kızıltan, Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamada, takımlarının birinci olarak çıkmasının beklendiği ligde Balıkesirsporun ipi göğüslediğini söyledi.
     Balıkesirsporu tebrik eden Kızıltan, "Üç senedir onlar da bir üst ligi çok istiyordu ve finallerden dönüyorlardı. Balıkesirspora hayırlı uğurlu olsun. Allah bize de nasip etsin" dedi.
     Takımlarının önünde play-off sürecinin bulunduğunu dile getiren Kızıltan, burada başarılı olup bir üst lige çıkmayı istediklerini vurguladı.
     Özcan Kızıltan, "Göreve geldiğimizde ortada karamsar bir tablo vardı. 10 haftalık periyotta oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele ligde birinci olmamıza yetmedi ama play-offa iyi bir şekilde gitmemizi sağladı. Bizim için bundan sonra play offta yapacaklarımız büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.
     Yeni Malatyasporun play-offta başarılı olup bir üst lige çıkabilecek güçte ve kalitede olduğunu vurgulayan Kızıltan, "Yeni Malatyasporun PTT 1. Lige çıkmasını herkes istiyor. Bizim işimiz ve bizden istenen de budur. Biz de oyuncularımızla play-offta bir üst lige çıkmayı başarmaya çalışacağız. Ben bu noktada oyuncularıma inanıyorum" diye konuştu.
     Kızıltan, oyuncularının play-offa hazır olduğunu, bir üst lige çıkabileceklerine inandığını söyledi.
     Ligde pazar günü sahalarında Kırklarelispor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kızıltan, "Bu karşılaşma Malatyada da sezonun son maçı olacak. Bizi izlemeye ve desteklemeye gelenlere de güzel bir futbolla galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER