Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Örgüç: "Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak için 5-6 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz"


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak için takıma 5-6 futbolcu transferi etmeyi düşündüklerini söyledi.
     Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Altay maçıyla ligi tamamlayacaklarını belirterek, bu maçta daha önce kadroda yer alamayan futbolcuları oynatacaklarını söyledi.
     Gelecek yılın kadro yapılanmasını gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Örgüç, oyuncular hakkında hazırlanacak rapor sonucunda transfer yapılacak mevkilerin belirleneceğini kaydetti.
     Örgüç, "Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak için takıma 5-6 futbolcu transferi yapmayı düşünüyoruz. Kadromuzun ana yapısını koruyacağız. İstikbal vaat eden genç futbolcuları, takımda tutacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER