Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Teknik Direktörü İşkar: "Her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdik"


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun teknik direktörü Erdal İşkar, her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.
     İşkar, tesislerde düzenlediği basın toplantısında 2012-2013 sezonunu değerlendirdi. Sezonun, kendileri için sıkıntılı ve zor geçtiğini belirten İşkar, sadece saha içinde değil, saha dışında da mücadele ettiklerini ancak yüzlerinin akıyla çıktıklarını kaydetti.
     Futbolcuların ellerinden geleni yaptığını ve iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden İşkar, "Futbolcularım büyük bir mücadele örneği gösterdiler. İkinci yarı güzel bir seri yakaladık. Son 9 maç hiç mağlup olmadık. Yedi maçı yenik düştüğümüz halde çevirdik. İkinci yarı sahasında tek mağlup olmayan takım Bozüyükspor. Tabii bu sonuçta bizim için bir başarı" diye konuştu.
     Herkesin zihinsel olarak dinlenmesi gerektiğini ve yeni yapılanmaya gideceklerini anlatan İşkar, şunları söyledi:
     "Şu an sezon bitti, 15-20 gün herkes biraz kafa dinleyecek. Herkesin zihinsel olarak dinlenmesi lazım. Ondan sonra alınacak kararlar var. Bazı oyuncularımız kalacak, bazı oyuncularımız ise başka kulüplere gideceklerdir. Yeni transferler olacaktır. Sözleşmesi devam eden 5-6 futbolcumuz var. Çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Yeni sezon için yeni bir yapılanma lazım. Ay sonunda yeni yapılanmayla sezona hazır olacağız. Önümüzdeki sezon için en önemli konulardan biri ise altyapı. Geçen sezon en büyük sıkıntımız altyapımızın olmamasıydı. Bu yüzden altyapıdan oyuncu gelmedi. Bunun için bütün yaş gruplarını oluşturmak lazım. Bu da 4 veya 5 yıllık planla olacaktır. Bozüyüksporun geleceği açısından altyapı önemli."
     Bozüyükspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta sezonu 41 puanla 10uncu sırada tamamladı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER