Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz: "Finale kadar bütün gücümüzle mücadele ederek inşallah finalde de şampiyon olup, İnegöle mutlu bir şekilde dönmeyi düşünüyoruz"


BURSA (A.A) - İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, Spor Toto 2. Ligden PTT 1. Lige yükselecek üçüncü takımın belli olacağı play-off maçlarına ilişkin, "Finale kadar bütün gücümüzle mücadele ederek inşallah finalde de şampiyon olup, İnegöle mutlu bir şekilde dönmeyi düşünüyoruz" dedi.
     Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig play-off ilk maçında Fethiyespor ile eşleştiklerini hatırlattı.
     Fethiyesporun geçen yıl finalde Adana Demirspora elenerek PTT 1. Lige yükselme şansını kaybettiğini anımsatan Korkmaz, -Bu yıl da play-offlara kadar gelmeleri onların ne kadar bu işe ciddi yatırım yaptıklarının göstergesi. Fakat biz de güçlü bir takımız. Fethiyesporu eleyecek gücümüz var. Finale kadar bütün gücümüzle mücadele ederek inşallah finalde de şampiyon olup, İnegöle mutlu bir şekilde dönmeyi düşünüyoruz" ifadesini kullandı.
     Tüm ilçe halkını maça davet eden Korkmaz, "Bütün taraftarlarımızı, İnegöldeki bütün sivil örgütlerin başkanlarını ve yöneticilerini ilk maçımıza bekliyoruz. Cuma günü inşallah ilk maçımızdan galip çıkıp yine grubumuzdan çıkan Yeni Malatyaspor ve Tepecikspor maçının galibiyle de ikinci maçı oynarız. İnşallah sonuçları hayırlı olur" diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER