Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: -Aldığımız istikrarsız sonuçları takım olarak ortadan kaldırmak istiyoruz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyasporun teknik direktörü Mehmet Altıparmak, aldıkları istikrarsız sonuçları takım olarak ortadan kaldırmak istediklerini belirtti.
     Altıparmak, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son iki haftada 5 gol yediklerini anımsatarak, Bu bize yakışmayan bir durum. Ama bunda, oynayan oyunculardan ziyade takımı düşünmemiz gerekiyor. Çünkü sadece defanstaki oyuncular savunma yapmıyor. Bizim en uçtaki oyuncumuzdan kalecimize kadar herkesin hem defans hem de ofansın içinde olması gerekiyor diye konuştu.
     Hedefe oynayan bir takım olduklarını ve kısa sürede toparlanacaklarını ifade eden Altıparmak, İnegölspor maçında olmayacak talihsizlikler yaşadıklarını ancak bunun kimsenin üzerine yıkılmaması gerektiğini söyledi. Aynı futbolcularla lige devam edeceklerini belirten Altıparmak, Aldığımız istikrarsız sonuçları takım olarak ortadan kaldırmak istiyoruz ifadesini kullandı.
     Takımda iyi mücadele eden ve yüreğini ortaya koyan futbolcuların sahada olacağını belirten Altıparmak, takımlarında takviyeye ihtiyaç olmadığını vurguladı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER