Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -PTT 1. Lig yolunda önemli ve anlamlı bir galibiyet aldık


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirsporun teknik direktörü İsmail Ertekin, hafta sonunda yaptıkları Çamlıdere Şekerspor maçında PTT 1. Lig yolunda önemli ve anlamlı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
     Kırmızı-beyazlı takımın başında ilk maçına çıkan Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir deplasmandan saha ve hava koşullarının elverişli olmamasına karşın 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Ertekin, ilk yarısını 1-0 yenik kapattıkları Çamlıdere Şekerspor maçında kötü ve buzlu bir zeminde oynamanın, dezavantaj oluşturduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Takım oyunu eksikliği sonucu mağlup duruma düştük. Rakip takım bir oyuncu eksilince avantaj bize geçti. Kazanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk ve bunu başardık. Beklediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama galip gelmesini bildik. PTT 1. Lig yolunda önemli ve anlamlı bir galibiyet aldık. Zirve yarışındaki en yakın takipçimiz İnegölsporun sahasında puan kaybetmesi, bu galibiyeti bir kat daha anlamlı kıldı.
     Takımın lider olmasına karşın eksikliklerinin bulunduğunu ifade eden Ertekin, şunları söyledi:
     Ferdi olarak yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Ancak takım oyunu anlamında henüz istenilen seviyede değiliz. Bu hafta yapacağımız Kırklarelispor maçının ardından lige verilecek ara ilaç gibi olacak. Bu süreçte takım bütünlüğünü sağlamalıyız. Koşarak oynamayı öğrendiğimizde, sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum. Ferdi yetenek olarak gruptaki en iyi takımız. Sadece bunu sahaya yöneltmemiz gerekiyor. Yöneltirsek başarılı oluruz. Sezonun sonunda bir üst lige çıkarız.
     Bu arada, kırmızı-beyazlı futbolculara bir gün izin verilirken, Kırklarelispor maçının hazırlıklarına yarın yapılacak antrenmanla başlanacağı bildirildi.
    
     Muhabir : Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER