Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: -Ofspor maçını kazanarak, bu galibiyeti taraftarlarımıza yeni yıl hediyesi olarak vermek istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Ofspor maçını kazanarak, bu galibiyeti taraftarlarımıza yeni yıl hediyesi olarak vermek istiyoruz dedi.
     Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Körfez Futbol Kulübü maçına 3 puan hedefleyerek gittiklerini vurguladı. Körfez Futbol Kulübü maçının ilk dakikalarında üzerlerinde psikolojik baskı olduğunu belirten Altunsoy, Üzerimize kurmaya çalıştıkları psikolojik baskının farkındaydık. İlk dakikalardan itibaren ona göre ataklar yaptık ve Körfez Futbol Kulübü ile olan maçı 2-0 kazandık, 3 puan aldık. Kazandık, mutluyuz. İzmitten, İstanbuldan taraftarlarımız bizi desteklemek için geldiler. Özellikle bizi maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Hafta sonu Ofsporla olan maç için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Altunsoy, şunları kaydetti:
     Bugün tam kadro halinde futbolcularımız antrenmana katıldı. Üst üste galibiyetler aldık. Kendi sahamızda Alanyasporu 1-0, deplasmanda Gaziosmapaşayı 4-1, evimizde İskenderun Demir Çeliksporu 1-0 mağlup ettik. Körfez Futbol Kulübünü de deplasmanda 2-0 yenerek, galibiyet serimizi 4 maça çıkardık. İlk yarının son maçında Ofsporu da yenerek, seriyi tamamlamak istiyoruz. Ofspor maçını kazanarak, bu galibiyeti taraftarlarımıza yeni yıl hediyesi olarak vermek istiyoruz.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER