Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyasporlu futbolcular spor yazarları ile yemekte bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyasporlu futbolcular, spor yazarları ile yemekte bir araya geldi.
     Malatyalı Spor Yazarları Derneği, Yeni Malatyasporlu futbolculara, bir restoranda yemek verdi. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, Yeni Malatyasporu bir üst ligde görmek istediklerini söyledi.
     Çalık, Yeni Malatyasporun şehre büyük bir heyecan getirdiğini belirtti.
     Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu da bir çok maçta son dakikalarda yedikleri goller yüzünden şansız bir ilk yarı geçirdiklerini söyledi. Mumcu, Ama teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyoruz. İnşallah güzel sonuçlar bizi bekliyor. Yolun yarısını böylece bitirmiş olduk. Ama ikinci yarı bizi zor bir sezon bekliyor ancak şartlar ne olursa olsun şehri yanımızda görmek bizi sevindiriyor. Onlardan aldığımız bu manevi güçle de güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz diye konuştu.
     Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, şehrin geneliyle ve bütün dinamikleriyle iyi bir ekip olduklarını belirterek, Yolumuz çok uzun. Tabii ki iyi ve kötü günümüz olacak. Ama en önemli unsur olan birlik ve beraberliği yakalamış bulunuyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliği bozmadan sizlerin desteği, bizlerin de çabası ve emeğiyle hep beraber bir üst lige çıkacağız ifadelerini kullandı.
     Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Okan Öztürk ise amaçlarının takımı üst liglere taşımak olduğunu vurgulayarak, herkesin desteğiyle sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.
     Malatyalı Spor Yazarları Derneği Başkanı İsmail Karataş da Yeni Malatyaspora tüm kentin destek vermesi gerektiğine değindi.
     Yemeğe, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER