Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Menajeri Bozkurt: Adana Demirspordan Bilal Çubukçuyu transfer ettik


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik menajeri Aytunç Bozkurt, Adana Demirspordan Bilal Çubukçuyu transfer ettik dedi.
     Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni transfer Bilal Çubukçunun takımla antrenmanlara katıldığını söyledi. Çubukçunun bir dönem Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğinde de forma giydiğini belirten Bozkurt, Bilal Çubukçu, gurbetçi futbolcularımızdan. Gurbetçi olduğu için Gençlerbirliği Spor Kulübünden sonra Almanyaya geri dönüş yapmıştı. Sezon başında Adana Demirsporda oynamaya başlamıştı. Kendisiyle görüşmelerimiz olumlu geçti ve futbolcumuzu transfer ettik. Sol kanat oyuncusu Bilal, kalitesi ortada olan, kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Bilalin takımımıza çok şey katmasını bekliyoruz diye konuştu.
     Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bozkurt, bu hafta içi bir ya da iki futbolcuyu daha kadrolarına katabileceklerini söyledi.
     İnegölspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirten Bozkurt, Her gün sabah akşam antrenman yapıyoruz. Tüm konsantremizi sağladık, maça odaklandık, galibiyet istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER