Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: Anadolu Selçukluspor maçını kazanarak üstteki takımlarla puan farkını düşürmeyi amaçlıyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Anadolu Selçukluspor maçını kazanarak üstteki takımlarla puan farkını düşürmeyi amaçlıyoruz dedi.
     Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda Bayrampaşaya 3-1 mağlup olduklarını anımsattı. Bayrampaşa maçında bireysel hatalar yaptıklarını belirten Altunsoy, Sahada oynanan futbol takımımıza yakışmadı, maça İstanbuldan ve çevre illerden gelerek destek veren taraftarlarımızın isteklerine cevap veremedik. Bunun için çok üzgünüz. Her takımın zaman zaman kötü oynama kredisi vardır, biz bu krediyi Bayrampaşa maçında kullandık diye konuştu.
     Az hata yapan, yönetimi-camiası tarafından moral motivasyonu üst seviyede tutulan ve ekonomisini iyi yönetilen takımların yarışta ipi göğüslediğini vurgulayan Altunsoy, Biz de başarı istiyorsak bu gerçeklere göre hareket etmeyi başarmalıyız dedi.
     Anadolu Selçukluspor ile pazar günü iç sahada yapacakları maçı kazanarak yaralarını sarmak istediklerini belirten Altunsoy, Anadolu Selçukluspor maçını kazanarak üstteki takımlarla puan farkını düşürmeyi amaçlıyoruz. Hafta içindeki çalışmalarla futbolcularımız Bayrampaşa maçının moral bozukluğunu üzerlerinden attılar. Anadolu Selçukluspor maçına tam bir konsantrasyonla hazırlandılar. Takımda sadece Alihanın sarı kart cezası var, başka eksik oyuncumuz yok. Geçen hafta üzdüğümüz taraftarlarımızı bu hafta sonu sevindirmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER