AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür, tablet

AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür, tablet bilgisayar dağıttı -Şükür, Burdurda Fatih Projesi kapsamında bir okulda tablet bilgisayar dağıtımı yaptı, Burdur Devlet Hastanesinde Hasta Tanıtım Kartı tanıtım törenine katıldı -Hak


BURDUR (A.A) - AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, Burdurda Fatih Projesi kapsamında bir okulda tablet bilgisayar dağıtımı yaptı, Burdur Devlet Hastanesinde Hasta Tanıtım Kartı tanıtım törenine katıldı.
     Milletvekili Şükür, Anadolu Öğretmen Lisesine gelerek 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıttı. Ziyaret ettiği sınıfta Şükürün hayatıyla ilgili sunum yapıldı.
     Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri Şüküre Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Şükür, sınıfta yaptığı konuşmada, çok önemli ve güzel bir hizmet olduğunu belirterek, İnşallah daha nice güzelliklerle bayrağı sizlere telim edeceğiz. Hem akıllı tahtayla hem de tablet bilgisayarınızla inşallah güzel çalışmalar yaparsınız dedi.
     Şükür, daha sonra Burdur Devlet Hastanesine giderek Hasta Tanıtım Kartı tanıtım törenine katıldı. Tanıtım kartlarından ilk olarak gazilere veren Şükür, hastane yetkililerinden projeyle ilgi bilgi aldı.
     Şükür, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelike, Burdura gelmesi için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.
     Siyasi kimliğinin yanında sporcu kimliği ile daha tanınır durumda olduğunu vurgulayan Şükür, şöyle konuştu:
     Ama siyasetin de spor bölümü var. Sporu ne kadar tabana yayıp yaşlısını gencini içine dahil edebilirsek o kadar buraları az ihtiyaç duyulur hale dönüştürürüz. Sağlık personelinin burada yaptığı hizmeti takdirle karşılıyorum. Bu kart, hastalarımızın sıra beklemesini önleyici bir tedbir. Öncelikle Allah buralara düşürmesin. Bu vesileyle kartları dağıttık. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bugün onlarla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılıyor. Her gün geliştiriliyor. Çünkü çözüm iradesi sizde olunca her gün istek, talep bir fazla artıyor. Her gün farklı şeyler çıkıyor. Tabi her alanda gelişme gösteriyoruz. Sağlık, adalet, milli eğitim alanında... Bütün bunlar halkımıza, milletimize layık olan şeyler zaten. Bütün gücümüzle onları çözmeye çalışıyoruz.
     Şükür, Türkiyenin olimpiyatlara aday olduğunu hatırlatarak, Türkiyenin birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiğini kaydetti. Olimpiyatlara hazırlanırken çok büyük hizmetlerin de gerçekleştiğini anlatan Şükür, Şimdiden 7den 70e spora yönelen bir ulus olursak, bir ülke olursak inanıyorum ki bizim insanımızın o başarıya aç özelliği ortaya çıkacak diye konuştu.
    
     -Türk futbolunda hafif bir çalkalanma oldu-
    
     Şükür, bir gazetecinin Türk futbolunun geldiği durumla ilgili sorusu üzerine, şunları söyledi:
     Açıkça söylemek gerekirse bir dibe vuruş demeyelim de Türk futbolunda hafif bir çalkalanma oldu. Bu tabi biraz yabancılaşmaya bağlı. Yabancılarımız olsun. Yerli oyuncularımızı biraz öteleme, Milli Takımımıza olumsuz yansıdı. Tabi rakamlar artıp ekonomik girdiler fazla olunca, maalesef ekonomi insanı birçok şeyden uzaklaştırıyor. Çok çabuk hedefe ulaşan oyunculara sahibiz. İnşallah bundan sonraki süreçten umutluyuz. Alt taraftan önemli yatırımlar, hamleler yapılıyor. Oradan gelecek gençlerimiz bugünün yıldızlarıyla entegre olursa önemli başarılara ulaşırız. Geçmişte tabi başarılar oldu, ama geçmişle övünen değil, geleceğe yatırımlar yapan ve bu yatırımları iyi spor adamlarıyla iyi eğiticilerle destekleyen bir politika uygulamalıyız. Onun adımları atılıyor.
     Hakan Şükür, bireysel başarılarının yanında takım başarısına önem veren, bunu da fazlasıyla ele geçirmiş biri olduğunu söyledi. Kazanılan kupalarda, unvanlarda takım kaptanlığı yaptığını hatırlatan Şükür, Oynadığım takımlarda kupa almadığım takım yok. Mühim olan takım halinde hareket edebilmek. Geçmişte ülkemiz çok sıkıntılı anlar yaşamış. Savaşlar geçirmiş. Oralarda biz takım olmuşuz. Birlik beraberlik hiç bozulmamış ve Allah bize yardım etmiş. Umarım ülkenin birlik ve beraberliği artarak devam eder. Çok güzel hamleler oluyor. Her insan kökenini bir arada buluşturma adına büyük çabalar var. Hem bizlerin hem çok değerli siyaset adamlarının. Ortak noktada birleşip her alanda daha güzel günler Türkiyeyi bekliyor inşallah diye konuştu.
     Futbolda centilmenlik dışı kendisini yere atan futbolcularla ilgili soru üzerine Şükür, Çok düzgün modellerimiz de var. Bunları söylemek lazım. Bu yola başvurmayanları çok daha fazla ön plana çıkartırsak bu yola başvuranlar da düzelecektir. Bundan medet ummamaları lazım. Ben hayattan şunu öğrendim; Aldatırsanız mutlaka hayat sizi aldatır. Kısa, küçük hesaplarla hareket etmemek lazım. Her zaman doğruyu söylemek lazım yanıtını verdi.
     Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ise futbola çok merakı olduğunu, Hakan Şükürü eskiden beri takip ettiğini kaydetti.
     Türkiyenin futbolda çok önemli konuma geldiğine işaret eden Yılmaz, Bizim dönemimizde yeşil sahalar parmakla sayılacak kadar vardı. Toprak sahalarda oynardık. Bugün tonlarca yağmur yağıyor, sahalarda sıkıntı olmuyor. Futbolumuz Avrupada, dünyada önemli bir yere geldi. Dün akşam Fenerbahçe ile sevindik. İnşallah başarılarımız devam edecek. Bugün öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı yaptık. Çok mutlu oldular. Sınava yakın dönemde güzel motivasyon oldu dedi.
     Hakan Şükür, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı ve Burdur Belediyesini ziyaret etti.
     Şüküre programlarda Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram ve partililer eşlik etti.
     Şükür, programı kapsamında engelli çocuklarla futbol maçı yapacak ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde düzenlenecek söyleşiye katılacak.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür, tablet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER