Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Erken havaya girersek mutlu sona ulaşmamız zorlaşır


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirsporun teknik direktörü İsmail Ertekin, Erken havaya girersek mutlu sona ulaşmamız zorlaşır dedi.
     Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasını bay takım olarak geçirecek olmalarına rağmen antrenmanlara ara vermeden devam ettirdiklerini söyledi. Kırmızı-beyazlı futbolculara hafta sonu izin verdiklerini belirten Ertekin, Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını ise pazartesi gününden itibaren sürdüreceklerini bildirdi.
     Kırmızı-beyazlı takımın en yakın takipçisi İnegölspor ile aralarında 4 puan bulunmasının, futbolcular başta olmak üzere camiayı rehavete sürüklememesi gerektiğini ifade eden Ertekin, Erken havaya girersek, mutlu sona ulaşmamız zorlaşabilir. Lig standartlarının üzerinde kapasiteye sahip oyunculardan iyi bir kadromuz var. İyi mücadele ediyoruz, iyi koşuyoruz. Bunun karşılığında hak ettiğimiz yer olan ligin zirvesindeyiz. Balıkesirspor, kesinlikle şampiyon olacak. Tek korkum erken havaya girilmesi diye konuştu.
     Önlerinde 12 maç bulunduğuna dikkati çeken Ertekin, Şampiyonluğumuzu son haftalara bırakmayız, ama maçlar sahada alınıyor. Her geçen hafta mutlu sona biraz daha yaklaşacağız. Yeter ki ufak tefek hatalar başımıza büyük sorunlar açmasın. İşi garantileyinceye kadar havaya girmek istemiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER