Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor, teknik direktörlük görevine Akif Kayayı getirdi


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Nazilli Belediyesporda teknik direktörlük görevine eski futbolculardan Akif Kaya getirildi.
     Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Cüneyt Biçerden boşalan teknik direktörlük görevine Kayanın getirildiğini açıkladı. Volaka, Kayanın yardımcılıklarını ise Murat Türkar ile Hasan Kanpolatın yapacağını belirterek, şunları kaydetti:
     Teknik direktörümüz Biçer ile karşılıklı konuşarak, anlaşarak dostane bir şekilde ayrıldık. Yönetim kurulu olarak da eski oyuncularımızdan Akif Kaya ile anlaştık. Bu kararı alırken tüm futbolcularımızın görüşlerini aldık. Teknik ekibimiz Nazilli Belediyespor camiası içinde olduğu için takımı tanımak gibi bir sorunlarının olmayacağına inanıyoruz.
     Teknik direktörlük görevine getirilen Kaya ise Ben ve 2 arkadaşım bu göreve layık olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Nazilli Belediyespor takımı olarak çok yetenekli bir kadroya sahibiz. Zirve yarışında sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER