Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Güngör: "Geride kalan bütün maçlarımızda puan almak zorundayız"


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Denizli Belediyesporun teknik direktörü Yaşar Güngör, ligde kalan bütün karşılaşmalardan puan almak zorunda olduklarını söyledi.
     Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşaya 1-0 yenildikleri karşılaşmanın sonucunu telafi etmeye çalışacaklarını belirtti.
     Deplasmanda mücadele edecekleri İskenderun Demir Çelikspor karşısına puan almak için çıkacaklarını belirten Güngör, şöyle konuştu:
     "Geride kalan bütün maçlarımızda puan almak zorundayız. Göreve, kalan bütün maçlarda puan almak zorunda olduğumuz bir ortamda başlamıştık ancak son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulma mücadelesinde büyük avantaj kaybettik. Geçen hafta içeride Gaziosmanpaşaya kaybettikten sonra bunun telafisi için İskenderuna gideceğiz. Ondan sonra kalan 4 maçımızı da aynı şekilde düşünüyoruz. Başka bir şansımız da yok."
     Bu arada, Denizli Belediyesporlu futbolcular, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına, Kınıklı tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER