Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: "Tüm konsantrasyonumuz, play-offlar için olacak"


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, "Tüm konsantrasyonumuz, play-offlar için olacak" dedi.
     Bulut, yaptığı açıklamada, sahalarında Balıkesirspora 1-0 mağlup yenildikleri maçta futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Balıkesirspor karşısında kötü oynamadıklarını vurgulayan Bulut, şöyle konuştu:
     "Bu yıl genelde iyi oynadık ama bazı maçlarda bu performansı sonuca yansıtamadık, Balıkesir maçı da bunlardan biri. Gelinen nokta, memnuniyet verici. Bu maç bizim için bir prestij maçıydı ve yenmemiz gerekiyordu. Kaybetmemeliydik ama futbolcularımızın canı sağolsun. Rakibin gol haricinde çok önemli bir pozisyonu olmadı. Bizim de fazla pozisyonumuz yok ama yakaladığımız net pozisyonlar vardı, bunları değerlendiremedik. Bundan sonra hedefimiz, PTT 1. Lige yükselmek. Tüm konsantrasyonumuz, play-offlar için olacak. Kalan 2 haftayı, hazırlık haftası olarak değerlendireceğiz. Eğer bu performansla devam edersek, bireysel hatalar yapmazsak, play-offtan çıkacağımızı ümit ediyorum."
     Bulut, play-offtaki muhtemel rakiplerini izlediklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER