Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Tekirova Belediyespor: 0 -Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: 0


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, ligin 22. haftasında sahasına karşılaştığı lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.
     Tekirova Belediyesi Dr. Fehmi Öncel stadında oynanan karşılaşmayı Ali Terzioğlu, Oğuz Akar ve İlhan Akşakar hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma, konuk Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun vuruşuyla başladı.
     İlk dakikalarından itibaren oyuna hızlı başlayan ev sahibi Tekirova Belediyespor, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibine göre biraz daha atak oynayan Tekirova Belediyesporun iki şutunda top, direkten döndü.
     Maçta gol olmayınca takımlar sahadan 1er puanla ayrıldı. Maçta Tekirova Belediyespordan Mustafa ve Onur, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespordan ise Hüsnü ve Nedim sarı kart gören oyuncular oldu.
     Maçtan sonra açıklamada bulunan Tekirova Belediyepor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen maçtan bir puan aldıklarını söyledi.
     Takım olarak ligin ikinci yarısında daha arzulu ve istekli olduklarını bir kez daha gösterdiklerini ifade eden Ferhatoğlu, Zorlu bir maç oynadık ve 1 puan aldık. Maç boyunca üstün olan takım bizdik, liderden 3 puan alabilirdik ama olmadı. Oyuncularıma güveniyorum, bundan sonraki maçlardan da puan alarak çıkışımızı sürdüreceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER