Futbol: Spor Toto 3. lig

Futbol: Spor Toto 3. lig -2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını tamamladı


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde Evrensekispor tesislerinde yapılan son antrenmanda futbolcular düz koşu, istasyon, teknik taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman çift kale maç ile tamamlandı.
     Manavgat Evrensekispor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, Batman Petrolspor maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istedikleri söyledi. Kendileri gibi Batman Petrolsporun da ilk 5e girerek play-off oynama hedefi olduğunu ifade eden Çapanoğlu, her iki takımın da maçı almak için sahaya çıkacağını kaydetti.
     Takımda kart cezalısı bulunmadığını bildiren Çapanoğlu, sakatlığı geçen ve takımla antrenmana çıkmaya başlayan Harun, Ferhat ve Alicanın durumlarının maç günü belli olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER