Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Kılıç: Bundan sonra yapacağımız her maç bizim için final niteliğinde olacak


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporun teknik direktörü Halit Kılıç, Bundan sonra yapacağımız her maç bizim için final niteliğinde olacak dedi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün iç sahada karşılaştıkları Arsinspor karşısında iyi oynamalarına rağmen basit hatalar nedeniyle sahadan 2-2lik skorla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Takım içerisinde birlik ve berberliğin her geçen gün pekiştiğine dikkati çeken Kılıç, Her geçen gün daha da iyi olacağız. Dünkü maçta öne geçmemize rağmen basit hataların kurbanı olduk. Futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Oynadığımız maçta şans Arsinsporun yanındaydı ve berabere kalarak bir puan aldık. Artık bu maçı bırakıp önümüzdeki maça bakıyoruz dedi.
     Yaşanan puan kayıplarına artık bir son vermek istediklerini vurgulayan Kılıç, Bundan sonra yapacağımız her maç bizim için final niteliğinde olacak. Her maçtan mutlak puanlar almak zorundayız. Biz bunun bilincindeyiz ve takımı o yönde hazırlayacağız. Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladık. Deplasmanda oynayacağımız ve bizim için hayati önem taşıyan maçı kazanmak için gereken önlemleri alıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER