8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -LÖSEV ve İzmir Kuaförler Odası işbirliği ile lösemili çocukların annelerine ücretsiz saç ve cilt bakımı yapıldı


İZMİR (A.A) - Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası iş birliğiyle lösemili çocukların annelerine ücretsiz saç ve cilt bakımı yapıldı.
     İzmir Kuaförler Odasında gerçekleştirilen etkinlikte, 30 lösemi hastası çocuğun annesine saç kesimi, boyama, el ve cilt bakımı hizmeti sunuldu.
     Oda Başkanı Sezai Apaydın, 8 Mart Kadınlar Gününde lösemili çocukların annelerine moral vermek istediklerini, tüm günlerini hastanede geçiren annelerin kuaför salonunda mutlu olduğunu anlattı.
     LÖSEV ile işbirliğini sürdürmek istediklerini dile getiren Apaydın, Lösemili çocukların annelerini mutlu eden bu etkinliği sadece 8 Mart tarihinde değil, her zaman gerçekleştireceğiz dedi.
     LÖSEV İzmir Şubesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ceren Demirci de, lösemi tedavisi sırasında annelerin kuaför salonuna gitmek için zaman bulamadığını söyledi.
     Hastalık sürecinde en büyük sıkıntıyı annelerin yaşadığını ifade eden Demirci, Evinden, diğer çocuklarından ve kuaför salonlarından uzaklaşan annelerin bakımını yaptırarak onlara yaşama sevinci aşılamak istedik diye konuştu.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER