Futbol: Spor Toto 3.Lig

Futbol: Spor Toto 3.Lig -2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu karşılaşacağı Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik direktör Mustafa Çobanoğlu nezaretinde tesislerinde sürdürülen antrenmanda futbolcular kuvvet, teknik ve taktik çalışması yaptı.
     Manavgat Evrensekispor Teknik direktörü Mustafa Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
     Ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Çobanoğlu, hedeflerinin kalan 3 maçı da kazanmak olduğunu belirtti. Takımda Ferhat, Ömer ve Atakanın sakatlıklarının sürdüğünü bildiren Çobanoğlu, Ahmet ve Sametin Dardanelspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle cezalı olduğu kaydetti.
    
     -Başkan Şehirli, bayanları takımlarını destekleme davet etti-
    
     Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli ise Dardanelspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldıkları 2 maç seyircisiz oynama cezasının PFDKya yapılan başvuru sonucunda 2 maç kadın ve 12 yaş altı çocukların izlemesine çevrildiğini söyledi.
     Pazar günü Evrenseki Stadyumunda oynanacak Belediye Bingölspor maçına bayan ve çocuk seyircileri davet eden Şehirli, seyirciler için Manavgattan servis kaldıracaklarını belirtti.
     Evrenseki beldesinde kurulan bayan mehter takımının maç öncesinde özel bir gösteri yapacağını kaydeden Şehirli Maç öncesi ve sonrasında bayanlarımızın ve çocuklarımızın rahat ve güzel bir maç izlemesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm bayanlarımızı ve 12 yaş altı çocuklarımızı bizi desteklemek için tribünlere davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3.Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER