Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Aktaş: -Taraftarımızın güzel desteğiyle İBB Spor maçında mutlaka galibiyet alacağız


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Tamer Aktaş, mor-beyazlı ekibin Pazar günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maça ilişkin, Taraftarımızın güzel desteğiyle İBB Spor maçında mutlaka galibiyet alacağız dedi.
     Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarın desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesporu yeneceklerine inandıklarını belirtti.
     Bu karşılaşmanın her iki takım için de önemli olduğunu ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:
     Ordusporun maçı kazanarak 3 puanı hanesine yazdıracağına inanıyoruz. Oyuncular, taraftarlar ve camia olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu anlamda da taraftarımızla toplantı yaptık. Bu maç için güzel bir organizasyonumuz olacak. Postane önünden stadyum içerisine kadar güzel bir atmosfer yaşatacağız. Taraftarımızın güzel desteğiyle İBB Spor maçında mutlaka galibiyet alacağız.
     Tamer Aktaş, mor-beyazlı kulübün hakla bütünleşmesi adına yeni organizasyonlar planladıklarını bildirerek, şunları kaydetti:
     Bundan sonraki süreçte taraftarımızla oyuncuları bir araya getireceğiz. Taraftar gruplarıyla yapılan toplantılarda takım kaptanları da yer alacak. Ayrıca futbolcularımızla imza günleri düzenleyeceğiz. Orduspora karşı halkın aidiyet duygusunu artırıcı çalışmalarımız olacak. Böylelikle tribünlerdeki yaklaşımların daha güzel olacağına inanıyorum. Birlik ve beraberlik için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER