Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: -"Ligde kalacağımıza inanıyoruz, her şey bizim elimizde"


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, "Ligde kalacağımıza inanıyoruz, her şey bizim elimizde" dedi.
     Şahin, yaptığı açıklamada, 13 Mayıs Pazartesi deplasmanda Sivasspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını Bolunun Gerede ilçesinde sürdüreceklerini söyledi.
     Ligde artık son 2 haftaya girdiklerini ve bir alt lige düşmemek için kazanmaktan başka şanslarının olmadığını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:
     "Bu sezon lige iyi başlayamadık. Sonra iyi maçlar çıkarttık ve durumu düzelttik. Sonra ligin ikinci yarısında yine işler istediğimiz gibi gitmedi. Bunda hepimizin payı var. Kimseyi suçlamıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyespor ile birlikte ligde kalma mücadelesi vereceğiz. Bu iki takımın 1 puan üstündeyiz. Ligde kalacağımıza inanıyoruz, her şey bizim elimizde. Burada herkese büyük görevler düşüyor. Taraftarımız her zaman olduğu gibi son 2 maçta da takıma destek çıksın."
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER