Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Ordusporda, Kayserispor maçı hazırlıkları -Mor-beyazlı ekibin yaklaşık 6 aydır sahalardan uzak olan defans oyuncusu Selçuk Şahin, takımla birlikte çalışmalara başladı -Forvet oyuncusu Bogdan Stancu:


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı yapıldı.
     Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana oyuncular, düz koşuyla başladı. Antrenman, pas ve ayak tenisi çalışmasıyla sona erdi.
     Mor-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden Hasan Kabze ile Yiğit Gökoğlan idmana katılmadı. Yaklaşık 6 aydır tedavisi devam eden defans oyuncusu Selçuk Şahin ise bugün takımla birlikte çalıştı.
     Şahinin, kulübün resmi internet sayfasında yer alan açıklamasında, takımla birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğu ve en kısa sürede kadroda yer almak istediği kaydedildi.
     Hazırlık maçı için Romanya Milli Takımında forma giyen ve bugün Orduda idmana çıkan forvet oyuncusu Bogdan Stancu da, milli maçın geride kaldığını ve önlerinde Kayserispor maçının olduğunu belirterek, Kayserispor karşısına kazanmak için çıkacağız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim için 3 puan çok önemli ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER