Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirsporun galibiyet, golcülerinin gol hasreti sürüyor -Kırmızı-siyahlı takım, Spor Toto Süper Ligde yaptığı son 4 maçta, 3 puan toplayabildi -Kırmızı şimşekler, son 4 maçta kalesinde 5 gol görü


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligde yaptığı son 4 maçta, 3 puan toplayabildi. Kırmızı şimşekler, son 4 maçta kalesinde 5 gol görürken, rakip fileleri de 2 kere havalandırdı.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, kırmızı-siyahlılar, 9 Şubatta Başkent ekibi Gençlerbirliği ile deplasmanda yaptığı maçında rakibini Diego ve Necatinin attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
     Bir sonraki hafta Kayserisporu sahasında ağırlayan Es-Esler, rakibine 3-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı. Eskişehirspor, ligin 22nci haftasında da İstanbul Büyükşehir Belediyespora konuk oldu. Kırmızı şimşekler, rakip takımdan Holmenin attığı 2 gole, Akaminko ve Erkan Zengin ile karşılık vererek bir puan almayı başardı. Eskişehirspor, bu maçta aldığı puanla, puanını 33e yükseltti.
     Ligin 24üncü haftasında sahasında lider Galatasarayı konuk eden Eskişehirspor, 0-0 berabere biten maçta rakibiyle birer puanı paylaştı. Kırmızı şimşekler, dün deplasmanda yaptığı Kardemir Karabükspor maçında da rakibiyle 0-0 berabere kaldı.
     Eskişehirspor, ligdeki son 4 maçta 3 puan topladı. Kalesinde 5 gol gören Es-Esler, rakip fileleri de 2 kere havalandırdı.
    
     -Golcüler sessiz-
    
     Eskişehirsporun Senegalli golcüsü Diomansy Kamara 98 gündür, Necati Ateş de 32 gündür gol sessizliğini koruyor. Kamara, bu sezon en son golünü takımının sahasında Kasımpaşa ile 2 Aralık 2012de yaptığı maçta atmıştı. Necati Ateş de Eskişehirsporun 9 Şubatta Ankara deplasmanında yaptığı Gençlerbirliği maçında bir gol atmıştı.
     Kırmızı-siyahlılar, ligde yaptığı son 3 maçta da sahadan gol atamadan ayrılıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER