Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Balaban: Kayserispor maçıyla lige yeniden başlangıç yapmak istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Balaban, Kayserispor maçıyla lige yeniden başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
     Balaban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle Spor Toto Süper Ligine verilen aradan yararlanmak için 4 gündür Antalyada kamp yaptıklarını belirterek, bugün Medical Park Antalyasporla hazırlık maçı yapıp Karabüke döneceklerini söyledi.
     Balaban, 1 Nisan Pazartesi günü sahalarında ağırlayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarına Karabükte devam edeceklerini ifade eden Balaban, Son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle bozulan moraller, Antalyadaki kampta düzeldi şeklinde konuştu.
    
     -Ligden düşme endişeleri kalksın-
    
     Takımlarının, daha önce oynadığı sayısız maçta katiletesini kanıtladığını dile getiren Balaban, şöyle devam etti:
     Bu takım kalitesini yine oynayacağı maçlarda gösterecektir. Yönetim olarak her zaman takımımıza güveniyoruz. Kafalardaki ligden düşme endişeleri kalksın. Bu takımın, bu ligde mücadele etme gücü ve kalitesi var. Kayserispor maçıyla lige yeniden başlangıç yapmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER