Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Kulüp Başkanı Şahin: -Üzerimizdeki ölü toprağını atacağız


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Doğan Spor Tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı. 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı devam Mabiala katılmazken, Uğur ve kaleci Tomic takımdan ayrı koşu yaptı.
     Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Nisan Pazartesi günü sahalarında Kayserispor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.
     Son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçların oynayacakları maçları önemli kıldığını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
     Ligin çok iyi bir ekibiyle mücadele edeceğiz. Bundan sonraki maçlarımızın hiçbiri kolay değil. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar haklı olarak herkesi olumsuz düşüncelere sevk etti ancak bu takım kaliteli, ligdeki her takımla mücadele edebilecek bir takım. Takımımıza güveniyoruz. Üzerimizdeki ölü toprağını atacağız. Önümüzdeki Kayserispor maçını kazanarak ligdeki sırlamada yükselişe geçmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER