Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Bursaspor Teknik Menajeri Sidal: "Batallanın sözleşmesini uzatması konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum" (Görüntülü)


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, orta saha oyuncusu Pablo Martin Batallanın sözleşmesinin uzatması konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi.
     Sidal, yaptığı açıklamada, Batallanın menajerinin sözleşmenin uzatılmasına ilişkin görüşmeler için Bursaya geldiğini, Başkan İbrahim Yazıcının bu konuyla yakından ilgilendiğini belirtti.
     Batallanın sözleşmesinin 31 Mayıs 2014te biteceğini anımsatan Sidal, "Sözleşme uzatma konusunda bir sıkıntı yaşanmaz. Ufak tefek pürüzleri var. Menajeri Bursaya geldi. Batallanın sözleşmesini uzatması konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum" dedi.
     Medical Park Antalyaspor deplasmanında elde edilen 1-0lık galibiyete de değinen Sidal, Bizim için çok güzel bir galibiyet. İyi oynamadık ama bu maçlarda iyi futbol aranmaz. 1-0 olsun bizim olsun maçıydı. Maçtan keyif aldık. Fenerbahçenin yenilgisiz bizim galibiyetimizi daha da anlamlı hale getirdi. Lig ikinciliğini de görür gibi oluyorsun. İnşallah daha iyi olacak. Hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularıma teşekkür ediyoruz. Allah çalışana veriyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER