Futbol: Süper Toto Süper Lig

Futbol: Süper Toto Süper Lig -Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı -Teknik Direktör Bulak: -Baskın ve hücum ağırlıklı oynamak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin İdmanyurdu, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.
     Macit Özcan Spor Kompleksinde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde düz koşuyla idmana başlayan Çukurova temsilcisi, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.
     Pas çalışması da yapan kırmızı-lacivertli ekip, daha sonra çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Bulak, maç sırasında futbolcularına taktik verip, tek tek uyarılarda bulundu.
     Bulak, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, berabere kaldıkları Orduspor ve Eskişehirspor maçlarında, galibiyeti kaçırdıkları için kalplerinin sızladığını söyledi.
     Söz konusu 2 maçta kazanmaya yakın takımın kendilerinin olduğunu ifade eden Bulak, şunları söyledi:
     Deplasmanda oynadık, 1er puan aldık. Eğer galip gelebilseydik, 4 puan daha almış olacaktık ve bundan sonra karşılaşacağımız takımları, hatta ligi ürkütebilirdik. Bu bakımdan 4 puanı kayıp olarak görüyoruz. Ama genel ortalamaya baktığımız zaman, hem gol atma, hem de yememe oranımız iyi. Çocuklar şimdi daha da güçlendi. Gossonun dışında şuanda tam takım halinde çalışıyoruz. Mustafa Keçeli ve Ömer Aysan 3-4 haftaya kadar oynayabilecek seviyeye gelecekler. Yattara 2 haftaya kadar hazır olabilir. Oyuncularımız 90 dakika tam istediğimiz tempoda olmasa bile 70 dakikalık tempomuz iyi diyebilirim. Yeni katılan arkadaşlarla tempomuzu genele yaymaya çalışacağız. Birbirini anlayan, yakınlaşan, seven, kucaklaşabilen bir takım olduk.
     Bundan sonraki aşamada bazı oyuncuların kadroya giremeyeceğini belirten Bulak, Bundan dolayı belki asabiyet başlayacak. Ama biz oyuncuya formayı vermeyeceğiz. Herkes çalışmasının karşılığını alacak. Çalışacak, formayı kendisi giyecek. İnançlı bir kadro olduk. Biz yenilmeyen bir takım olacağız. Bunun peşindeyiz diye konuştu.
     Bulak, Fenerbahçe maçı için farklı bir oyun tarzı düşünüp düşünmedikleri şeklindeki soruya da, şöyle yanıt verdi:
     Zaten farklı bir oyun anlayışımız var. Bu oyun anlayışımızı hem iç sahada, hem de dış sahada ortaya koyuyoruz. Ne Eskişehirspor ne de Sivasspor için farklı bir oyun ortaya koymadık. Baskın ve hücum ağırlıklı oynamak istiyoruz. Bu maçta da öyle olacak. Nasıl oynayacağı, kimin oynayacağı çok önemli değil. O gün kim daha iyi konsantre olacak, oyunu kim değiştirecek onlar konuşuluyor. Bizde önemli bir gün yaşayacağız. Futbolun bayramı, pazar günü Mersinin olacak. Şampiyonluk iddiası olan bir takım geliyor. Ama biz kendi işimize bakacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Süper Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER