Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası -Eskişehirde, gerçekleştirilecek Sekizli Finalinin tanıtım toplantısı yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, yarın başlayacak Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finalinin tanıtım toplantısı yapıldı.
     Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Merkez Hakem Kurulu üyesi Alper Arıkoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezindeki toplantıda yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
     Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter de bir önceki yılın kupa galibi olarak Eskişehire geldikleri için sorumluluklarının daha fazla olduğunu vurguladı.
     Kupadaki bütün maçları kazanmaya çalışacaklarını ifade eden Kunter, Sakatlık problemlerimiz var. Çok az tam kadroyla oynadığımız maç var. Hala Tutku ve Muratcanın sakatlıkları sürüyor. Belli hedefler koymuştuk. Bu hedeflerin üzerinde yürüyoruz. Kupayı kazanmaya çalışacağız dedi.
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter ise kupada işlerinin kolay olmayacağını, var güçleriyle Ankarayı temsil edeceklerini söyledi. TED Ankara Kolejlilerin oyuncusu Çağdaş Erdoğan da kupadaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bildirdi.
     Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da kupadaki ilk maçlarında Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, takımının formunun ve moralinin yerinde olduğunu anlattı.
     Pınar Karşıyaka oyuncusu Evren Büker ise yarın kupada karşılaşacakları Fenerbahçe Ülkeri mağlup etmek istediklerini bildirdi.
     Fenerbahçe Ülker Yardımcı Antrenörü Ertuğrul Erdoğan da maçlarda günlük performansın ve anlık kararların çok önemli olduğunu dile getirerek, Hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak. Buraya ilk günkü maçı kazanarak yolumuza devam etmek için geldik dedi.
     Fenerbahçe Ülkerden Ömer Onan ise kupadaki maçlarını kazanıp kupaya uzanmak istediklerini belirtti.
     Hacettepe Üniversitesi İdari Menajeri Pınar Çiler de organizasyonda yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER