Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Rakip kim olursa olsun, sahamızda ya da deplasmanda kendi futbolumuzu oynayarak galip gelecek güce sahibiz


KARABÜK (A.A) - Ziraat Türkiye Kupasında Eskişehirspor ile eşleşen Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor kulübünün basın sözcüsü Ziya Alak, Rakip kim olursa olsun, sahamızda ya da deplasmanda kendi futbolumuzu oynayarak galip gelecek güce sahibiz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada sona yaklaşıldıkça maçların da zorlaştığını, tek maçlık eleminasyon sisteminde deplasmanda oynamanın bu durumu daha zorlaştırdığını ancak Kardemir Karabüksporun bu zorluğun kolayca üstesinden gelecek güce sahip olduğunu söyledi.
     Eskişehirsporun güçlü bir rakip olduğunu ancak kupada ilerlemek istediklerini ifade eden Alak, şöyle konuştu:
     Biliyorsunuz Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu eleyerek bir tur daha atladık. Bugün kuralar çekildi. Şimdi rakibimiz Eskişehirspor. Güçlü bir rakip. Rakip kim olursa olsun, sahamızda ya da deplasmanda kendi futbolumuzu oynayarak galip gelecek güce sahibiz.
     Alak, hafta sonu Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını Gaziantepte sürdürdüklerini, bu maçta galip gelmek için mücadele edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER