Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -Hedefi olan ve kupayı almak isteyen bir takım olduğumuzdan Trabzonspor maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz -İhtiyaç duyulan mevkilere, bü


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Hedefi olan ve kupayı almak isteyen bir takım olduğumuzdan Trabzonspor maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz dedi.
     Şahbaz, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirsporun Spor Toto Süper Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında hedefleri olan bir takım olduğunu kaydetti.
     Eskişehirsporun futbol kalitesinin her geçen gün yükseldiğini ifade eden Şahbaz, Oynanan futbolla diğer takımlardan faklıyız. Bu Eskişehirspor camiasını daha çok umutlandırıyor. Yarın, Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Takım, dün Trabzona gitti. Hedefi olan ve kupayı almak isteyen bir takım olduğumuzdan Trabzonspor maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz dedi.
     Şahbaz, Eskişehirsporun 11 Ocak 2013e kadar yoğun bir futbol trafiğinin bulunduğunu anlatarak, şöyle konuştu:
     Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından 22 Aralık sabahı Antalyaya hareket edeceğiz. Pazar günü Antalyaspor ile yapacağımız maça hazırlanacağız. Antalyaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı isteğimiz skorla kapatırsak hedeflerimiz için önemli bir yol kat edeceğiz. Türkiyenin özlemle beklediği en çok izlenecek maç Antalyaspor-Eskişehirspor maçıdır. Bu maçı üç puanla taçlandırmak istiyoruz. Taraftarımızı Antalyaya bekliyoruz. Bu maçı kazanırsak, ikinci yarıya çok daha moralli, güçlü ve etkili başlayacağımızı umuyoruz.
    
     -Transfer çalışmaları-
    
     Eskişehirspor teknik heyetinin transferler konusunda her zaman çalışma yürüttüğünü vurgulayan Şahbaz, Eskişehirsporda transferin hiçbir zaman bitmeyeceğini bildirdi.
     Eskişehirspor transfer komitesinin izlediği futbolcuların bulunduğunu aktaran Şahbaz, şöyle devam etti:
     Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmamız olacak. İhtiyaç duyulan mevkilere, bütçemizi zorlamayan genç ve yetenekli iki futbolcu transfer etmek istiyoruz. Bu futbolcuların kim oldukları ve nerede oynadıkları belli. İki futbolcunun en az 20 maçı ekibimiz tarafından izlendi. Maleckinin sözleşmesini feshettik. Burhan takımdan ayrılmak istediği için kendisini serbest bıraktık. Bonservisi bizde ve takım arayışına başladı. Öte yandan ligin devre arasında takımdan hiçbir futbolcunun ayrılması söz konusu değildir.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER