Futbol:

Futbol: -Spor Toto 2. Lig -Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ: -"Bu hafta Kahramanmaraşsporu yenerek ligde kalmamazı daha da perçinleştireceğiz"


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunsporun kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bu hafta Kahramanmaraşsporu yenerek ligde kalmamazı daha da perçinleştireceğiz" dedi.
     Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Pendikspor ile 3-3 berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini hatırlattı.
     Giresunsporu ligde hak ettiği konuma yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:
     "Pendikspor karşısında galip durumdayken son dakikalarda dayanamadık ve yediğimiz golle maç berabere bitti. Galip gelebilseydik bizim için çok iyi olacaktı ama olmadı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Öte yandan Pendikspor maçında seyircilerimizin hepsi dışarıda kaldı. Rakip takımın misafirperverliğine yakışacak şeyler yaşamadık orada. İnşallah bu hafta Kahramanmaraşsporu yenerek ligde kalmamazı daha da perçinleştireceğiz. Seyircimizin de desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum."
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER