Galatasaray kafilesi Trabzona gitti

Galatasaray kafilesi Trabzona gitti -Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray ile Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadında yarın karşı karşıya gelecek


İSTANBUL (A.A) - Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde yarın oynayacağı Trabzonspor maçı için özel uçakla Trabzona gitti.
     Süper Ligde 32 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar ile 23 puana sahip Trabzonspor arasındaki karşılaşma saat 19.00da Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak. Yunus Yıldırımın yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Mustafa Emre Eyisoy ve Cem Satman yapacak.
     Sarı-kırmızılıların Trabzona giden kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
     Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz ve Umut Bulut.
     Galatasarayda Cris, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Milan Baros ve Sercan Yıldırım ise kadroya alınmadı.
    
     -Son çalışmasını İstanbulda yaptı-
    
     Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarını İstanbulda yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları bildirildi.
     Tendonunda ağrı bulunan Gökhan Zanın tedbir amaçlı antrenmanda yer almadığı, ailevi nedenlerden dolayı izinli olan Crisin de çalışmaya katılmadığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Fatih Çakmak - Bülent Aslan / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Galatasaray kafilesi Trabzona gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER