Galatasaray

Galatasaray-Eskişehirspor maçına doğru -Eskişehirsporlu futbolcu Potuk: -Galatasaray maçından da puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz -Akaminko: -Galatasaraya ekip olarak saygı duyuyoruz.


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, Eskişehirsporun 6 Ekimde deplasmanda yapacağı Galatasaray maçından puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiği yeri almak istediğini bildirdi.
     Potuk, Eskişehirsporun internet sitesinden yaptığı açıklamada, geçirdiği sakatlık nedeniyle kimsenini dünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayacağını tahmin etmediğini kaydetti.
     Sakatlığının 3-4 hafta süreceğinin ön görüldüğünü belirten Potuk, şunları ifade etti:
     Sakatlığımın ikinci haftasında antrenmanlara başladım. Bunun için sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Antrenmandaki denemeler sonucunda dün maçta oynadım. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zorlu olacağını biliyorduk. Bu maçı kazanmak bizim için önemliydi. Bu hafta da Galatasaray maçından da puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz.
    
     -Galatasaraya ekip olarak saygı duyuyoruz-
    
     Jerry Akaminko da Eskişehirsporun dünkü maçı kazanmasının çok önemli olduğunu belirtti.
     Eskişehirsporun mental yönden iyi hazırlandığını ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandığını vurgulayan Akaminko, şöyle devam etti:
     Bir hafta önceki maçı kaybetmemizden dolayı bu maçı kazanmak önemliydi. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray, iyi bir takım ve performansı çok iyi gidiyor. Galatasaraya ekip olarak saygı duyuyoruz. Ancak bunu abartmamamız gerekiyor. Biz de güçlü bir takımız ve maçı kazanmak için elimizden gelini yapacağız.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER