GAPı daha iyi tanıtmak için bilgi

GAPı daha iyi tanıtmak için bilgi yarışması düzenlenecek


ANKARA (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) İdaresi Başkanlığı, GAPın çocuklara daha iyi tanıtılması amacıyla ilköğretim bilgi yarışması düzenleyecek.
     GAPtan yapılan yazılı açıklamada, yarışmanın Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden öğrencilerin katılımıyla 9 Ekim 2012 tarihinde saat 10.00da Şanlıurfada yapılacağı bildirildi.
     Bilgi Yarışması ile GAP ve GAP Eylem Planının çocuklara daha iyi tanıtılması, GAPın gelecek nesiller tarafından benimsenmesinin amaçlandığı ifade edildi.
     Yarışmaya katılacak il temsilcileri, 5-6-7 ve 8. sınıfta öğrenim gören, İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenecek 3 öğrenci ve 1 refakatçi öğretmenden oluşacak. Yarışmada birinci gelen öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci gelen öğrencilere dijital fotoğraf makinesi, üçüncü gelen öğrencilere mp3 çalar hediye edilecek.
     Açıklamada ayrıca, öğrencilere yarışmadan sonra Atatürk Barajı ve Şanlıurfa Şehir Turunu içeren gezi programı düzenleneceği belirtildi.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber GAPı daha iyi tanıtmak için bilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER