GAPSHOES Kış Fuarı kapılarını açtı

GAPSHOES Kış Fuarı kapılarını açtı -150 firmanın ürünlerini sergilediği fuarın resmi açılışı, yarın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergünün katılacağı törenle yapılacak


GAZİANTEP (A.A) - 15. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES), kapılarını ziyaretçilerine açtı.
     Akort Fuarcılık tarafından Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle düzenlenen fuar, Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyor.
     Fuarın resmi açılışı, yarın saat 18.00de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergünün katılacağı törenle yapılacak.
     Toplam 12 bin metre karelik alanda düzenlenen fuara, Gaziantepin yanı sıra Adana, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Antakya, Şanlıurfa, Malatya ve Siirtten 150 firma katılıyor.
     Fuarda, ayakkabı üreticileri, saraciye üreticileri, ayakkabı yan sanayi üreticileri, deri üreticileri, suni deri üreticileri, ayakkabı makinesi üreticilerinin yanı sıra mümessillikler, toptancılar yer alıyor.
     Türkiyenin yanı sıra başta Ortadoğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri olmak üzere birçok ülkeden ziyaretçi beklenen fuarda, 15 bin ziyaretçi sayısına ulaşılması hedefleniyor.
     GAPSHOES Kış Fuarı, 8 Temmuz tarihine kadar açık olacak.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber GAPSHOES Kış Fuarı kapılarını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER