Gazeteci Cüneyt Ünal serbest bırakıldı

Gazeteci Cüneyt Ünal serbest bırakıldı -CHP Hatay Milletvekili Akgöl: -Suriyede tutuklu bulunan gazeteci Cüneyt Ünalı teslim aldık. Cüneytin sağlık sorunu bulunmuyor. Gün içerisinde Lazkiyeye, oradan da Türkiyeye gelmeyi planl


HATAY (A.A) - CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Suriyede tutuklu bulunan gazeteci Cüneyt Ünalı teslim aldık. Cüneytin sağlık sorunu bulunmuyor. Gün içerisinde Lazkiyeye, oradan da Türkiyeye gelmeyi planlıyoruz dedi.
     AA muhabirinin telefonla görüştüğü Akgöl, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz ve Ankara Milletvekili Levent Gökün de yer aldığı 9 kişilik heyetin sabah saatlerinde Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ve diğer yetkililerle görüştüğünü ve görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydetti.
     Suriyeli yetkililerin gazeteci Cüneyt Ünalı kendilerine teslim etmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Akgöl, şunları kaydetti:
     Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ve diğer yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor. Filistinli Bashar Fehmi Kadumiyi de Türkiyeye getirmek istiyoruz. Ancak Kaduminin yaşayıp yaşamadığı bilmiyoruz. Suriyeli yetkililer araştırıyor. Eğer Kadumi de ellerindeyse bize teslim edecekler. Suriyede tutuklu bulunan gazeteci Cüneyt Ünalı teslim aldık. Cüneytin sağlık sorunu bulunmuyor. Gün içerisinde Lazkiyeye, oradan da Türkiyeye gelmeyi planlıyoruz.
     Gazeteci Cüneyt Ünalda, telefonda Şu an milletvekillerimizin yanındayım. İyiyim ve çok mutluyum diye konuştu.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gazeteci Cüneyt Ünal serbest bırakıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER