Gazi ve Ankarada rektörlük devir teslim

Gazi ve Ankarada rektörlük devir teslim töreni -Gazi Üniversitesi ile Ankara Üniversitesinde rektörlük devir teslimi, törenle gerçekleştirildi


ANKARA (A.A) - Gazi Üniversitesi ile Ankara Üniversitesinde rektörlük devir teslimi, törenle gerçekleştirildi. Rektörlük görevini, Gazi Üniversitesinde Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Ankara Üniversitesinde ise Prof. Dr. Erkan İbiş törenle devr aldı.
     Gazi Üniversitesi (GÜ) rektörlük makamında düzenlenen devir teslim töreninde Prof. Dr. Rıza Ayhan, Büyükberberi tebrik ederek bu değişikliğin yeni başarılara vesile olmasını temenni ederek Allah utandırmasın dedi.
     Büyükberber de törende yaptığı konuşmada rektörlüğü devralmış olmaktan hem mutlu hem de endişeli olduğunu belirterek, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ancak devlette devamlılığın esas olduğunu bunun gereğini yerine getireceklerini ifade etti.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini dile getiren Büyükberber, Başarılı olmak zorunda olduğumun farkındayım. İnşallah başarılı olacağım. El ele omuz omuza hiç kimseyi ötekileştirmeden, bir seçim travması yaşatmadan üniversitemizi daha iyi daha parlak günlere götüreceğimi düşünüyorum. Bu konuda herkesten destek bekliyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Ayhan rektörlük görevini Büyükberbere devretti. Ayhan, Büyükberbere Gazi Üniversitesinin anahtarını teslim etti.
    
     -Ankara Üniversitesi-
    
     Ankara Üniversitesi (AÜ)rektörlük binasında gerçekleşen devir teslim töreninde de yeni rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, görevi Prof. Dr. Cemal Taluğdan devraldı.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gazi ve Ankarada rektörlük devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER