Gazi ve şehit aileleri yararına kermes

Gazi ve şehit aileleri yararına kermes


KAYSERİ (A.A) - Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma (PEKAY) Derneği Kayseri Şubesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve teşkilat mensuplarının öğrenim gören çocukları yararına düzenlenen gıda kermesi törenle açıldı.
     Erciyes Üniversitesi Vakıf Çarşısı bölgesindeki kermesin açılışına, Vali Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, polis eşleri ve davetliler katıldı.
     Vali Düzgün, törende yaptığı konuşmada, -Görev yapan polis eşlerimizin, şehit aileleri, gaziler ve onların çocuklarına vefakarlık hissi ile bu kermesi düzenlemeleri, onların çocuklarına ve ailelerine gerek eğitim bursu olarak, gerekse diğer bazı sosyal destekleri sağlamak amacıyla bu kermesi gerçekleştirmeleri takdire şayandır- dedi.
     Bu vatan ve bayrak için canını feda eden şehitleri rahmetle andığını ifade eden Düzgün, "Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına çocuklarına eşlerine de sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu kermesin gerçekleştirilmesinde emeği geçen polis eşlerimize ve onlara destek veren iş adamlarımıza katkısı olan herkese teşekkür ediyorum- dedi.
     Kermes, 24 Mayıs Cuma günü son erecek.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Gazi ve şehit aileleri yararına kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER