Gaziantepte dolu etkili oldu

Gaziantepte dolu etkili oldu -Kent merkezinde dolu yağışına yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı, bazı iş yeri ve araçlarda hasar oluştu


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte dolu, hayatı olumsuz etkiledi.
     Kent merkezinde dolu yağışına yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar iri dolu tanelerinden korunabilmek için ağaçların altına ve binalara sığındı.
     Yaklaşık 10 dakika süren dolu, çok sayıda araç ve iş yerine zarar verdi. Bazı sürücüler, zarar görmemesi için araçlarını kapalı alanlara ve ağaç altlarına çekti.
     Birçok sürücü, aracında hasar oluştuğu için 155 Polis İmdat Hattını aradı. Yağış nedeniyle cadde kenarlarındaki ağaçların yaprakları döküldü, bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
     Dolu, Araban ilçesinde de etkili oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zeynel Güneş, ekiplerin dolu yağışından zarar gören ekili alanlarda ve Antep fıstığı bahçelerinde incelemelerde bulunacağını kaydetti.
     Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte bu gece yarısından itibaren sağanak etkili olacak ve yağış yarın öğle saatlerine kadar devam edecek.
     Kentte yağışların çarşambaya kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor.
    
     Muhabir: Veli Gürgah - Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte dolu etkili oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER