Gaziantepte fabrikadaki patlama

Gaziantepte fabrikadaki patlama -Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı gözetiminde polis olay yerinde inceleme yapıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikada meydana gelen patlamanın ardından, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker gözetiminde Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme çalışmalarına başladı.
     Patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberi içine alan ekipler, olay yerinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker gözetiminde inceleme yapıyor.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Yalım, yaptığı açıklamada, şu anda kendilerinin de patlamanın ardından, kayıp olma ihtimaline karşın arama çalışmaları yaptıklarını bildirdi.
     Fabrika işçilerinden Fatih Karakahraman ise patlama sırasında fabrikanın ikinci bölümünde çalıştığını, büyük bir gürültü duyduklarını söyledi.
     Karakahraman, Patlamanın olduğu yere 50 metre uzaklıktaydık, patlamayla bütün camlar aşağı indi. Olay yerine gittik, yerde ölü ve yaralılar vardı. Yüreğimiz elimize geldi, bu çok zor bir şey Allah kimsenin başına vermesin dedi.
     Bu arada, yangın ihtimaline karşın fabrikada 7 yangın söndürme aracının bekletildiği ifade edilirken, olay yerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait cenaze araçları getirildi.
     Patlamayı duyan işçilerin yakınları da fabrikaya geldi. Olay yerine girmeye çalışan işçi yakınlarını, polis yatıştırmaya çalıştı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek-Kaan Bozdoğan-Veli Gürgah
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Gaziantepte fabrikadaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER