Gaziantepte sıra gecesi

Gaziantepte sıra gecesi -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Amacımız gençlerin başarılı oldukları noktaları ortaya çıkartıp, bunu toplumla paylaşabilmektir


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesinin hizmete sunduğu Mütercim Asım Sosyal Tesisinde gençler tarafından sıra gecesi düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çiğ köfte yoğrulan etkinlikte, gençler, yöresel kıyafetler giyip çeşitli enstrümanlar çalarak türkü seslendirdi, Nijeryalı öğrenci Muhammed Türkçe ilahi okudu.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlikte, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve sosyal aktivitelere dahil olmalarını sağlamak adına bu tür programlar düzenlediklerini belirtti.
     Gençlerin sosyal yönünün gelişmesi için yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Amacımız gençlerin başarılı oldukları noktaları ortaya çıkartıp, bunu toplumla paylaşabilmektir. Yaptırdığımız mekanlar tüm vatandaşlarımızın ve sizlerin malıdır. Biz yönetici olarak bunların sevk ve idaresinden sorumluyuz. Bu hizmetleri babalarınızın ve annelerinizin maaşından kesilen vergilerle sizlere sunuyoruz. Biz sizin hizmetkarınızız. Hocalarımız ile birlikte sizlere hizmet etmek için buradayız. Sizden istediğimiz tek bir şey var, bu millet ve vatan için hayırlı insan olmanız. Bu gençlik günler çabuk gelip geçecek. Bu mekanlarda kendinizi ve sosyal yönünüzü geliştireceksiniz, ama öncelikle iyi insan olacaksınız.
     Tesis Müdürü Kürşad Gödekmerdan da öğrencilerin, düzenlenen sosyal aktiviteler sayesinde hem öğrendiklerini hem de eğlendiklerini aktardı.
     Bu tür etkinlikleri, gençlerin ve çocukların yeteneklerini, başarılarını ortaya çıkarmak için düzenlediklerini ifade eden Gödekmerdan, kendilerinden desteğini esirgemeyen Fadıloğluna teşekkür etti.
     Etkinlikte ayrıca, Başkan Fadıloğlu sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere kupa ve plaketlerini verdi, forma hediye etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte sıra gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER