Gaziantepte uyuşturucu operasyonları

Gaziantepte uyuşturucu operasyonları -3 ayrı operasyonda 360 kilogram esrar ve 19 gram eroin ele geçirildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, 360 kilogram esrar ve 19 gram eroin ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptıkları çalışmada, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu doğu gişelerinde, İbrahim G. yönetimindeki plakası belirtilmeyen kamyoneti durdurdu. Sürücü İbrahim Gnin oğlumun çeyizleri var dediği kamyonette yapılan aramada, eşyaların arkasına gizlenmiş 293 kilogram esrar bulundu. İbrahim G. ve kamyonetteki oğlu Mehmet G. gözaltına alındı.
     Gaziantep kent merkezinde yapılan bir başka operasyonda ise bir evde yapılan aramada 67 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Mehmet T. ve Adem E. gözaltına alındı.
    
     -Sokak satıcılarına yönelik operasyon-
    
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin teknik takipli soruşturma kapsamında Güzelvadi Mahallesindeki bir eve düzenlediği operasyonda ise 19 gram eroin ve bir tabanca bulundu. Olayla ilgili Soner Ö, Ali Ç. ve Fevzi Ş. gözaltına alındı.
     Polisin aramalar sırasında kaydettiği görüntülerde, evin bir bölümünde keçi beslendiği ve keçinin yerde bulunan uyuşturucu madde kalıntılarını koklayarak uzaklaştığı gözlendi.
     Ayrıca, duvara asılmış ve altında şüphelilerden birisinin adının bulunduğu, Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki, paran bittiğinde şerefin de bitmesin yazılı bir kağıt bulunduğu görüldü.
     3 operasyonla ilgili gözaltına alınan 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER