Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel

Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapılması -Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 3 kişinin kimlikleri belirlendi -Ölen kişilerin cenazeleri ailelerine teslim edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep-Şanlıurfa D400 kara yolunda, bir yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapıldığı olayda hayatını kaybeden 3 kişinin kimlikleri belirlendi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama kurtarma ekiplerinin Hayrat Karakolu mevkisinde sel sularında kaybolduğu belirtilen kişileri bulmaya yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında, cenazelerine ulaşılan kişilerin Halime Arslan (21), Firaset Gül (48) ve Ayişe Aksoy (57) olduğu tespit edildi.
     Firaset Gül ve Ayişe Aksoyun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait cenaze araçlarıyla memleketleri Diyarbakıra gönderildi.
     Halime Arslanın cenazesi de otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.
     Bu arada olayda hayatını kaybedenlerin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde beklerken gözyaşı döktü.
     Öte yandan hayatını kaybeden Halime Arslanın Karsta üniversite öğrencisi olduğu, Ayişe Aksoyun ise eşi Rıfkı Aksoy ile Osmaniyede oturan oğlu Emre Aksoyun evine bayramlaşmaya gitmeye çalıştığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER