Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Manavgat Belediye Başkanı Sözen: -Türk milleti olarak şunu net söyleyebiliriz ki, bu hain saldırılar birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımıza asla zarar veremeyecektir


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Gaziantepteki patlamayı şiddetle lanetlediğini vurgulayarak, Türk milleti olarak şunu net söyleyebiliriz ki, bu hain saldırılar birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımıza asla zarar veremeyecektir dedi.
     Belediye Başkanı Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların dostlukların pekiştiği, kavgaların son bulduğu günler olduğunu, ancak Gaziantepten gelen hain saldırı haberiyle Ramazan Bayramındaki sevinç ve coşkunun, yerini derin bir acı ve kedere bıraktığını belirtti.
     Gaziantepte bomba yüklü otomobilin patlatılmasıyla hiçbir suçu, günahı olmayan sivil, asker ve çocukların bir kere daha teröre kurban verildiğini ifade eden Sözen, şunları kaydetti:
     Bayramımızı kana bulayan bu çirkin saldırı, polis ve sivilleri olduğu kadar Türk milletinin birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını da hedef almıştır. Gaziantepteki patlamayı şiddetle lanetliyorum. Türk milleti olarak şunu net söyleyebiliriz ki, bu hain saldırılar birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımıza asla zarar veremeyecektir. Artık Türkiyede bu akıtılan kanlar acilen durdurulmalıdır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılar için de acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiyenin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER